Adresser till villaägare

Beställ uppdaterade adresser till villaägare

Vi levererar uppdaterade adresser till villaägare med villaägarnas kontaktuppgifter och vi erbjuder urval från fastighetsregistret som innehåller alla villaägarna i Sverige. Det går även att klä på adresserna med mobilnummer och NIX-markering och även med information om själva fastigheterna så som till exempel taxeringsvärden, arealer och fastighetsbeteckningar.

Skicka gärna er förfrågan i formuläret nedan så återkommer vi med ett snabbt svar med antal och priser som beror på vilka geografiska områden ni är intresserade av och vilken information ni vill få med i ert register.

Välj om ni vill ha leveransen i Excel eller kanske något annat format, ett tips är att ni passar på att beställa till färdigutskrivna adressetiketter i en eller två upplagor för att enkelt kunna klistra på era utskick.

Vill ni läsa mer om hur man kan beställa adresser till villaägare så går det bra här: Fastighetsregistret Typkod 220

Kontakta oss om adresser till villaägare…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till villaägare, alternativt på kontorstid, så går det  kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

>Register över skogsägare

>Köpa adresser till företag

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med adresser till villaägare och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

>Beställ debiteringslängd vägförening
>Sveriges största skogsägare
>Fastighetsägare i Stockholm