Mailadresser till företag

Beställ uppdaterade mailadresser till företag

Mailadresser till företag levereras i Excel med information om företaget och kontaktuppgifter så som till exempel mailadress till flera olika beslutsfattare på företagen och även postala adresser och telefonnummer som gör att ni med fördel kan använda listan som grund till ett kundregister / prospektregister för en lång tid framöver.

Mailadresserna till företagen går endast till aktiebolag då man enligt GDPR endast får göra utskick till aktiebolag och att göra utskick via e-post till andra företagsformer är inte att rekommendera.

För att göra en förfrågan om e-postadresser till företag så gör ni det enklast på denna sida: e-postregistret

Sen när det gäller mailadresser till bostadsrättsföreningar så hittar ni dessa här: E-post BRF

 

Kontakta angående mailadresser till företagen…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående mailadresser till företag och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med mailadresser till företag och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Mailadresser företag