Mobilnummer till privatpersoner

Beställ uppdaterade mobilnummer till privatpersoner

När ni beställer uppdaterade mobilnummer till privatpersoner så levererar vi listorna i Excelformat och enbart NIX-Fria mobilnummer som är aktiva skickas med som standard men om det är ett kundregister så kan mobilnumren levereras till alla privatpersonerna. Vi kan även leverera mobilnummer till personer som till exempel äger en villa, fritidshus, bostadsrätt eller om de är skogsägare eller har något annat fastighetsinnehav. 

Möjligheten finns även att beställa ut samtliga registrerade telefonnummer hos varje person då en person kan ha flera registrerade mobilnummer.

Har ni egna personregister så kan vi mobilnummersätta dessa vilket det går bra att läsa mer om på denna sida: Mobilnummersättning

För att beställa lista med mobilnummer till privatpersoner så gör ni först en förfrågan på denna sida: Privatpersoner

 

Kontakta oss om mobilnummer till privatpersoner…

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående privatpersoner och mobilnummer och på kontorstid så går det även att kontakta oss på telefon 026-423 20 00 eller skicka e-post till info@brfregistret.se

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om BRF-Registret…

BRF-registret är en avdelning inom Fastighetsregistret som har som arbetsuppgift och fokus att hålla registret över alla bostadsrättsföreningar i Sverige uppdaterat och komplett med den senaste informationen. BRF-Registret startade 2004 och är sedan 2010 en del av Fastighetsregistret i Gävle.

Läs även mer om följande register…

Andra register

Här finns alternativa register som kan vara intressant i kombination med telefonnummer till privatpersoner och ger er dessutom fler uppslag på adresser man med fördel kan beställa här.

Mobilnummer privatpersoner